Groene Aretha Ilse Jacobsen Rain37 Regenjas Dames

269,99
De beste prijs bij van Arendonk


Merk:
Categorieën:
Kleur:
donkergroen Groen khaki

Gratis verzonden
2 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Aretha Ilse Jacobsen Rain37 Regenjas Dames

Softshell regenjas voor dames
De Ilse Jacobsen Rain37 is een klassieke, halflange regenjas voor dames. Deze jas is licht getailleerd en heeft daardoor een comfortabele pasvorm. Toch geeft deze damesregenjas door de subtiele taillering een prachtig vrouwelijk silhouet. Deze jas is gemaakt van ademend softshell-materiaal, zodat je gewoon naar buiten kunt tijdens een regenbui. Een laagje Teflon beschermt je uitstekend tegen weer en wind. Deze regenjas is bestand tegen een waterkolom van 5000 millimeter. Voor extra warmte is hij gevoerd met fleece.
Dubbele rits voor extra draagcomfort
In deze waterbestendige en winddichte damesregenjas van Ilse Jacobsen blijf je warm en droog tijdens een regenbui. Voor extra zekerheid zijn de naden getapet, zodat daar geen regenwater door naar binnen lekt. Ook de rits is extra bewerkt om te voorkomen dat wind en regen naar binnen kunnen. De rits heeft een dubbele runner, dus die kan zowel naar boven als naar beneden worden geopend en gesloten. Zo kun je bijvoorbeeld ook comfortabel fietsen, zonder dat de jas te krap aanvoelt.
Let op! Met een Ilse Jacobsen regenjas ben je prima beschermd tegen een bui onderweg, maar ondanks de waterafstotende kwaliteiten van de jas adviseren wij om de jassen van Ilse Jacobsen niet als volwaardige regenjas te gebruiken. Bij een langdurige regenbui kan de jas na verloop van tijd iets gaan doorlekken.

Maat:
L,  M,  XL
Materiaal:
Polyester
Voorraad: