Zwarte Aretha Ilse Jacobsen Rain07 Regenjas Dames

239,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
001 Black Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Aretha Ilse Jacobsen Rain07 Regenjas Dames

Modieus en modern
Een jas van Ilse Jacobsen is meer dan een regenjas. Anders dan andere regenjassen - die ongemakkelijk zitten en waarbij weinig aandacht is besteed aan de vormgeving - bent u met een regenjas van Ilse Jacobsen verzekerd van een tijdloze, modieuze jas. De Ilse Jacobsen Rain07 is een elegante driekwart jas: de ideale aankoop voor iedere moderne vrouw.
De achterkant van de Rain07 is voorzien van een onopvallende gesloten plooi waardoor u ongehinderd kunt blijven fietsen en wandelen. Aan de binnenkant is de jas gevoerd met zijdezacht fleece voor nog meer warmte en comfort.
Winddicht en waterbestendig
De Ilse Jacobsen Rain07 is gemaakt van ademend polyester: geheel winddicht en waterafstotend. Voor nog meer zekerheid en om doorlekken te voorkomen zijn alle naden en de rits extra bewerkt. De rits kan vanaf twee kanten worden geopend en gesloten, zodat u bijvoorbeeld ook comfortabel kunt fietsen in deze regenjas.
Let op! Met een Ilse Jacobsen regenjas bent u prima beschermd tegen een bui onderweg, maar ondanks de uitstekende kwaliteit is het raadzaam om de jassen van Ilse Jacobsen niet als volwaardige regenjas te gebruiken. Bij een langdurige regenbui kan de jas naar verloop van tijd iets gaan doorlekken.

Materiaal:
Polyester
Voorraad: