De Beste Dames Winterjassen Van Dit Jaar

De Beste Dames Winterjassen Van Dit Jaar

Dit jaar is een apart jaar op het gebied van mode. Veel nieuwe trends zijn ontstaan, zo ook in de wintermode.

 

Dit is het jaar om een opvallende winterjas te kopen! De wintermode van dit jaar is uitbundig! Sommige trends op het gebied van dames winterjassen lijken door te zetten van vorig jaar, terwijl er ook veel nieuwe trends bij zijn gekomen. Daarom hebben wij alles op een rijtje gezet wat jij moet weten over de beste dames winterjassen en parka jas dames van dit jaar.  

Wel of geen bontkraag?

Of je nu een normale winterjas wil halen of een parka jas dames, het blijft altijd een vraag of je wel of geen bontkraag moet hebben. Dit jaar maakt het niet veel uit. De mode heeft zich aangepast aan functionaliteit. Met kouder wordende winters is het steeds handiger om een bontkraag te hebben, maar omdat mensen steeds langer hun winterjas dragen is het ook handig om een jas te hebben zonder bontkraag. Het is dan ook niet gek dat veel grote merken er voor kiezen om een afneembare bontkraag aan te bieden. Let altijd goed op voordat je een jas koopt of de bontkraag afneembaar is. Er zijn ook een aantal merken die dit niet bieden.  

Welke kleur dames winterjassen is in?

De kleuren van dames winterjassen lopen dit jaar erg uiteen. Er is niet zozeer één kleur die als enige in de mode is. Afhankelijk van jouw eigen uitstraling heb je de keuze uit een aantal verschillende trendy kleuren. Ben je op zoek naar een parka jas dames, dan zit je dit jaar goed met een traditionele legergroene kleur. Daarnaast zijn rood, zwart, blauw en grijs erg populair als winterjas kleur. Let in het speciaal op donkerblauwe jassen, met bruine accenten.  

Welke stof dames winterjassen is populair?

Winterjassen kunnen uit veel verschillende soorten stoffen gemaakt worden. Toch is de ene stof niet zo populair als de andere. De hipste stof van dit jaar is zonder twijfel polyester. Deze stof kan op verschillende manieren verwerkt worden, van hoog glansend tot mat. Daarnaast is deze stof zeer temperatuur efficiënt waardoor het altijd fijn zit. Alhoewel gestoffeerde jassen ook een niche markt hebben, zijn polyester jassen zowel op het gebied van mode als effectiviteit de beste keuze.